OK
Mobilmenu
Mobilmenu

Hem
Om Rum & Stuga
Företaget
Historia
Servicekontoret
Om Parkvillan
Våra objekt
Hyr ut
Vanliga frågor
Kontakta oss
Sök & boka direkt
Tillgängligheten är LIVE
Var
Typ av boende
Antal bäddar
Ankomst
Avresa
Boka ditt boende direkt via vår hemsida
Med ca 100 objekt runt om i kommunen har vi dom flesta typer av hus, stugor och lägenheter.

Historia

Verksamheten började med hemservice och var under en tid områdets enda större hemserviceföretag. Denna verksamhetsgren växte således snabbt i och med införandet av skattereduktion på hushållsnäratjänster i mitten av 2007. Parallellt med hemservicen expanderade bolaget snabbt och verksamheten utökades till att även innefatta service till såväl industri, som gästhamnar, hotell och campningar. Under våren 2009 avyttrades den del av hemserviceverksamheten som riktade sig till åretrunt kunder för att verksamheten skall få en mer säsongsbetonad inriktning.

Bolaget samarbetar med Fastighets AB Smögenbryggan som grundades 1944. Bolaget är aktivt inom den lokala turistbranschen och förvaltar och utvecklar varumärket Smögenbryggan, liksom en mängd andra verksamheter. Idag är bolaget bland annat områdets största aktör inom uthyrning av kommersiella fastigheter. Genom åren har en enorm mängd gästnätter förmedlats via bolagets omsorg.

Smögens Rum & Stuga fortsätter nu denna verksamhet med ambitionen att bli marknadsledande i området och marknadsföringen av våra tjänster sker i tätt samarbete med Smögenbryggan.se