OK
Mobilmenu
Mobilmenu

Hem
Om Rum & Stuga
Om Parkvillan
Våra objekt
Hyr ut
Vanliga frågor
Kontakta oss
Sök & boka direkt
Tillgängligheten är LIVE
Var
Typ av boende
Antal bäddar
Ankomst
Avresa
Boka ditt boende direkt via vår hemsida
Med ca 100 objekt runt om i kommunen har vi dom flesta typer av hus, stugor och lägenheter.

Parkvillan i Kungshamn

 

Tio praktiska och centrala lägenheter

Välkommen till Parkvillan! Här finner ni avslappnande rum med egen dusch och toalett, en plattskärms-tv, ett frukostpentry med kylskåp, mikrovågsugn och två kokplattor samt en liten matplats. Här ingår även avresestäd, lakan, handdukar och gratis wifi.  Ett trevligt alternativ för resenärer som uppskattar det enkla och funktionella.

Kungshamn räknas som centralorten i Sotenäs och här hittar ni våra budgetvänliga boenden. Till den vackra ön Smögen tar man sig enkelt med bil, cykel eller till fots via Smögenbron som för övrigt ger dig en vidunderlig utsikt över hela horisonten. Ställ bilen och ta en promenad ut på bron det är verkligen att rekommendera.

På Parkvillan kan ni även fixa enklare självhushåll. För den som så önskar, hittar ni cirka 100 meter från ert boende centrum med Hamnbageriet som serverar en svårslagen frukostbuffé och flera restauranger och butiker. Här finns även busstationen och hamnen med Hållöexpressen som tar er över till badön Hållö, eller om det är Smögenbryggan som drar finns det inget bättre färdmedel än Zitabåtarna, ortens bästa skärgårdstaxi.


Vi ser fram emot att välkomna dig under ditt besök i Kungshamn.

Se alla Parkvillans lägenheter och boka direkt.